Verhoogde kindermoestuinbak met krijtbord - 50x40x45 - bruin of grijs

Beschikbaarheid: Op voorraad

Zelfs een kleine tuin kan grote vreugde brengen. Dat zal iedere bewoner van een stadsappartement met balkon kunnen beamen.

Deze verhoogde kindermoestuinbak biedt door zijn formaat veel mogelijkheden die je bij hogere moestuinbakken niet hebt. Hij neemt nauwelijks ruimte in en kan dankzij zijn geringe hoogte ook op verhoogde plekken worden geplaatst, bijvoorbeeld op tafels, ladekasten of dressoirs. De plantenbak is bijzonder geschikt voor het planten van kleine bloemen en kruiden. Het kleine oppervlak en de meegeleverde plantenfolie zorgen voor vergroening zonder veel moeite, zodat het verhoogde bed een ideale keuze is, vooral voor beginners.

Ook jonge aanstormende tuinders kunnen gemakkelijk bij de lage plantenbak komen en kunnen een eerste ervaring opdoen in hun eigen tuin. Het bloembed heeft ook een decoratief krijtbord dat kan worden beschreven en geverfd.

De bloembak is gemaakt van hoogwaardig, FSC®-gecertificeerd grenenhout uit milieuvriendelijke en duurzame Europese bosbouw. Het bed wordt beschermd tegen weersinvloeden door de weerbestendige beschermende coating en kan zonder problemen buiten worden geplaatst.

De buitenafmetingen van het bed, dat 3,8 kg weegt, zijn ca. 50 x 40 x 45 cm. De binnenafmetingen van de plantenbak zijn ca. 48 x 38 x 12,5 cm.

kg:
0 sterren op basis van 0 beoordelingen