3 in 1 compostbak moestuinbak

Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 2

Met de 3-in-1 composter krijg je niet alleen functionaliteit, maar ook flexibiliteit in de tuin en op het terras.

Of het nu gaat om een ​​bloembed met meerdere niveaus, een kruidentoren, een compact groentebed of zelfs een compostbak, dit multifunctionele verhoogde bed is de perfecte keuze voor bijna elk gebruik in de tuin. U kunt elke afzonderlijke zijplank rechtopstaand of schuin gebruiken, afhankelijk van uw behoeften. Voor het verstellen van de zijplanken is geen gereedschap nodig.

Op deze manier kunnen opstellingen worden gemaakt zodat het doordachte verticale bed ook op kleine terrassen en balkons de optimale plek vindt. De gevarieerde beplanting van de afzonderlijke niveaus wordt vergemakkelijkt door het meegeleverde plantendoek.

De 3-in-1 plantenbak overtuigt door zijn uitstekende robuustheid en stabiliteit, evenals afgeronde en splintervrije componenten, zodat een eenvoudige en veilige montage gegarandeerd is. Het gebruikte weerbestendige gecoate grenenhout is FSC®-gecertificeerd en komt uit duurzame en milieuvriendelijke bosbouw. De productie in de Europese productie gebeurt met de hand met een focus op de beste kwaliteit.

De maximale buitenafmetingen van de plantenbak bedragen ca. 64,5 x 64,5 x 75,5 cm (L x B x H). De minimale buitenafmetingen bedragen ca. 53,5 x 53,5 x 75,5 cm (L x B x H).

kg: 15
0 sterren op basis van 0 beoordelingen